Pārlekt uz galveno saturu

#TEIRDARBS - aicinām pieteikties vakancēm un darbam Dārzkopības institūtā

te ir darbs

Attēla autors: No DI arhīva

Dārzkopības institūts - vadošais dārzeņkopības un augļkopības pētniecības centrs Latvijā, kas veic Baltijas ģeoklimatiskajiem apstākļiem piemērotu augu sugu selekciju, pēta videi draudzīgas audzēšanas sistēmas, izstrādā inovatīvus pārtikas produktus, veic bioloģisko pamatu pētījumus, kā arī rīko dažādus pasākumus un uzņem apmeklētājus ceriņu un augļu dārzā, AICINA DARBĀ:

  • LABORANTU/-I (2 vakances Agrotehnisko pētījumu un šķirņu izvērtēšanas nodaļā) Tavs uzdevums būs rūpēties par augļaugu – ābeļu, plūmju, ķiršu un vīnogu izmēģinājumiem mūsu dārzā.
  • ZINĀTNISKO ASISTENTU/-I (1 vakance Agrotehnisko pētījumu un šķirņu izvērtēšanas nodaļā) Tavs uzdevums būs rūpēties par augļaugu – ābeļu, plūmju, ķiršu un vīnogu izmēģinājumiem mūsu dārzā.
  • ZINĀTNISKO ASISTENTU/-I (2 vakances Ģenētikas un biotehnoloģiju nodaļā) Tavs uzdevums būs piedalīties augu molekulārās bioloģijas pētījumos.
  • LABORANTU/-I 1 (viena) nepilnas slodzes laboranta vieta Augu pataloģijas un entomoloģijas nodaļā uz noteiktu laiku ERAF projekta “Ribes ģints augu, Cecidophyopsis pumpurērču un upeņu reversijas vīrusa izpēte ilgtspējīgai Ribes ģints ogulāju rezistences selekcijai un audzēšanai” izpildei.
  • ZINĀTNISKO ASISTENTU/-I 1 (viena) nepilnas slodzes zinātniskā asistenta vieta Augu molekulārajā bioloģijā uz noteiktu laiku ERAF projekta “Ribes ģints augu, Cecidophyopsis pumpurērču un upeņu reversijas vīrusa izpēte ilgtspējīgai Ribes ģints ogulāju rezistences selekcijai un audzēšanai” izpildei.
Pievienots 20/03/2019