Pārlekt uz galveno saturu

Zinātnieku grupa saņem "Sējējs 2019" veicināšanas balvu nominācijā "Zinātne praksē un inovācijas" grupā "Zinātne inovācijai"

zinatnieki

Attēla autors: No DI arhīva

Piektdien, 2019. gada 1. novembrī, Latvijas Lauksaimniecības universitātē Jelgavā zemkopības ministrs Kaspars Gerhards, Valsts prezidents Egils Levits un Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece sveica Zemkopības ministrijas konkursa “Sējējs 2019” laureātus un veicināšanas balvu saņēmējus.

Dārzkopības institūta vadošā pētniece PhD Inga Moročko-Bičevska, pētnieks Dr.agr. Arturs Stalažs ar projekta kolēģiem saņēma prestižo "Sējējs 2019" veicināšanas balvu nominācijā "Zinātne praksē un inovācijas" grupā "Zinātne inovācijai" par projektu “Pētnieciskie un tehnoloģiskie risinājumi ilgtspējīgai smiltsērkšķu audzēšanai un pilnvērtīgai izmantošanai” 3. apakšprojekts “Latvijā sastopamo smiltsērkšķu slimību un kaitēkļu identifikācija un raksturojums zinātniskā pamatojuma nodrošināšanai diagnostikas metožu izstrādei un ilgtspējīgas augu aizsardzības sistēmas izveidei”. 

attels

Attēlā no kreisās: BMC vad.pētniece Dr.biol. Ina Baļķe, Dr.agr. Arturs Stalažs, PhD Inga Moročko-Bičevska un Mg.agr. Olga Sokolova.

Pievienots 04/11/2019