Pārlekt uz galveno saturu

Dārzkopības institūta direktores amatā atkārtoti ievēlēta Inese Ebele

IneseE

Attēla autors: No DI arhīva

Šodien Dārzkopības institūta zinātniskā padome direktora amatā atkārtoti ievēlēja Inesi Ebeli. Savā institūta turpmākās attīstības redzējumā viņa uzsvēra, ka tā galvenā vērtība un attīstības virzītājspēks ir cilvēki. Tieši darbinieku individuālā augšana, līdzsvarots dzīvesveids, kas ietver ikdienas aktivitātes, rūpējoties par daudzveidīgu inteliģenču attīstīšanu - dažādiem cilvēka aspektiem, nodrošina Institūta attīstību un konkurētspēju.
 

Kā būtisku savas turpmākās darbības principu Inese uzsvēra vēlmi Dārzkopības institūta darbā un pārvaldībā, ciešā sadarbībā ar kolēģiem, tiekties īstenot integrālas organizācijas darbības principus. 
“Dzīve, arī organizācija, ir ceļojums, nevis plāns, kas noteikti realizēsies. Te ir vide, kas aicina mācīties un eksperimentēt nevis performēt. Mācīšanās nav iespējama bez kļūdām. Vienīgā kļūda ir atteikšanās mācīties un attīstīties”.

Atbalsts Ineses Ebeles kandidatūrai bija vienbalsīgs. Kolēģi pozitīvi novērtēja viņas devumu iepriekšējā, gandrīz sešu gadu periodā, uzsverot daudzu jaunu ideju veiksmīgu ieviešanu institūtā, tā tēla spodrināšanu, veiksmīgo sadarbību ar dažādu jomu partneriem un uzņēmumiem, vienlaicīgi esot atvērtai, sirsnīgai attieksmē pret ikvienu darbinieku.

No sirds vēlam veiksmi un daudz drosmīgu mērķu īstenošanu turamākajos 5 gados!

Pievienots 10/12/2021