Pārlekt uz galveno saturu

Dārzkopības institūts piedalīsies IMP ESSEN izstādē Vācijā

Projekta attēls

Attēla autors: No DI arhīva

No 24. līdz 27. janvārim Esenē, Vācijā notiks ikgadējā dārzkopības izstāde IPM ESSEN.

Izstādes laikā norisināsies nozares speciālistu forumi un semināri, specializēti šovi un tematiskās ekskursijas, kurās izstādes apmeklētāji varēs uzzināt par dārzkopības tendencēm, inovācijām un izaicinājumiem nākotnē. 

Šogad "SmartProtect" projekta ietvaros, arī Dārzkopības institūta pārstāvji piedalīsies izstādē, popularizējot viedos risinājumus integrētajā augu aizsardzībā.

"SmartProtect" ir tematiskais tīklojums, kas fokusēts uz starpreģionālu zināšanu apmaiņu par viedajām tehnoloģijām integrētajā augu aizsardzībā (IAA) zemniekiem un konsultantiem.

Projekta mērķis ir veicināt zināšanu plūsmu starp Eiropas reģioniem un stimulēt inovatīvu tehnoloģiju izmantošanu IAA dārzeņu audzēšanā, integrējot precīzo lauksaimniecību un datu analīzi.

projekta rezultāts ir plānots palielināta IAA metožu lietošana, izmantojot viedās, modernās tehnoloģijas, ņemot vērā konkrētā reģiona vajadzības.

Vairāk par "SmartProtect" projektu un Dārzkopības institūta dalību projektā, skatiet šeit. Ar projekta semināra programmu variet iepazīties šajā saitē.

Pielikums Izmērs
Semināra programma 328.37 KB
Pievienots 14/01/2023