Pārlekt uz galveno saturu

#TEIRDARBS - aicinām darbā zinātnisko asistentu/-i

attels

Attēla autors: No DI arhīva

Dārzkopības institūts - vadošais dārzeņkopības un augļkopības pētniecības centrs Latvijā, kas veic Baltijas ģeoklimatiskajiem apstākļiem piemērotu augu sugu selekciju, pēta videi draudzīgas audzēšanas sistēmas, izstrādā inovatīvus pārtikas produktus, veic bioloģisko pamatu pētījumus, kā arī rīko dažādus pasākumus un uzņem apmeklētājus ceriņu un augļu dārzā. Aicina komandā:

ZINĀTNISKO ASISTENTU/-I
Uz 0,5 -1 pilnas slodzes asistenta vietu Pārstrādes un bioķīmijas nodaļā darbam bioķīmijas laboratorijā. 

Pienākumi: 

  • Darbi laboratorijā, kas saistīti ar: 1) paraugu sagatavošanu; 2) analīžu veikšanu ar dažādām analītiskajām iekārtām (t.sk. šķidruma hromatogrāfijas sistēmu); 3) iegūto rezultātu datu apkopojumu.
  • Prasības pretendentiem: 
  • Augstākā izglītība (bakalaura vai maģistra grāds, vēlams ķīmijā vai pārtikas tehnoloģijā), vai studijas augstākās izglītības iestādē. Zināšanas MS Office programmatūras lietošanā. Labas angļu valodas zināšanas. Laboratorijas un analītiskās prasmes – precizitāte, ticamība, spēja strādāt komandā. Vēlamas autovadītāja tiesības.

Mēs piedāvājam: 
Nepieciešamo apmācību darbam ar analītiskām iekārtām (t.sk. modernu šķidruma hromatogrāfijas un masspektrometrijas aprīkojumu). Atbalstām izglītošanos un prasmju uzlabošanu, studējot zinātniskajās institūcijās, piedaloties konferencēs, semināros, īsa laika zinātniskās misijās ārvalstīs dažādu projektu ietvaros. Piedāvājam elastīgu darba laiku un sev interesējošus pētījumu virzienus. 

Mēs sagaidām: 
Ieinteresētību zinātnisko pētījumu veikšanā, vēlmi apgūt jaunas iekārtas un analītiskās metodes, drosmi un neatlaidību mērķa sasniegšanā.

Konkursam iesniedzamie dokumenti:
•    Pieteikums dalībai konkursā;
•    Dzīves gājuma apraksts (CV);
•    Izglītības un kvalifikācijas apliecinošu dokumentu kopijas.

Darba samaksa sākot no 4,00 EUR stundā.
Sūti savu CV, motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas uz darzkopibas.instituts@llu.lv līdz 16.07.2020. 

Mēs strādājam: Graudu iela 1, Ceriņi, Krimūnu pagasts, Dobeles novads, LV- 3701 http://www.darzkopibasinstituts.lv

Informējam, ka Jūsu iesniegtie pieteikuma dokumenti tiks apstrādāti, tikai šī atlases konkursa norisei un tiks glabāti 6 mēnešus, ja netiks uzsāktas darba attiecības. Lūgums pieteikuma dokumentos nenorādīt sensitīva rakstura datus, piemēram: foto, tautību, arodbiedrības statusu u.tml. Pieteikuma dokumentos norādītos personas datu apstrādās Dārzkopības institūta atbildīgās personas. 

Pievienots 16/06/2020