Pārlekt uz galveno saturu

Te ir darbs - aicinām komandā pētnieku/ci!

Sludinajums

Attēla autors: No DI arhīva

Dārzkopības institūts - vadošais dārzeņkopības un augļkopības pētniecības centrs Latvijā, kas veic Baltijas ģeoklimatiskajiem apstākļiem piemērotu augu sugu selekciju, pēta videi draudzīgas audzēšanas sistēmas, izstrādā inovatīvus pārtikas produktus, veic bioloģisko pamatu pētījumus, kā arī rīko dažādus pasākumus un uzņem apmeklētājus ceriņu un augļu dārzā.

APP “Dārzkopības institūts” izsludina konkursu:
1 (viena) pilnas slodzes pētnieka vietu Agrotehnisko pētījumu un šķirņu izvērtēšanas nodaļā darbam bumbieru šķirņu, potcelmu, tehnoloģisko risinājumu izpētē, bumbieru ģenētisko resursu kolekcijas uzturēšanai.

Prasības pretendentiem:

Maģistra vai doktora grāds lauksaimniecības, bioloģijas vai radniecīgās zinātnēs. Vēlama pieredze ar lauksaimniecību saistītu pētījumu veikšanā, vēlama pieredze pētniecības projektu realizācijā un zinātnisku (t.sk. SCI) publikāciju sagatavošanā; populārzinātnisku publikāciju rakstīšanā. Ir zināšanas MS Office programmatūras pielietošanā, pieredze darbam ar datu statistisko apstrādi. Ir latviešu, angļu, krievu valodas prasmes, vēlamas autovadītāja tiesības.

Konkursam iesniedzamie dokumenti:
•    Pieteikums dalībai konkursā;
•    Dzīves gājuma apraksts (CV);
•    Izglītības un kvalifikācijas apliecinošu dokumentu kopijas.
Darba samaksa no 4,50 EUR stundā.

Pieteikumu dalībai konkursā sūtīt uz e-pasta adresi darzkopibas.instituts@llu.lv līdz 18.02.2020. Mēs strādājam Graudu iela 1, Ceriņi, Krimūnu pagasts, Dobeles novads.

Pievienots 21/01/2020