Pārlekt uz galveno saturu

LLU un tās pārraudzībā esošo zinātnisko institūciju pētniecības, attīstības infrastruktūras un institucionālās kapacitātes stiprināšana

attels

Attēla autors: No DI arhīva

APP “Dārzkopības institūts”
Projekta īstenošanas progress 10.pārskata periodā

Projekta darbības Nr.2.1.2.1. “Būvdarbi Dārzkopības institūta būvobjektos” ietvaros ir paredzēta Dārzkopības institūta (turpmāk tekstā – DI) Siltumnīcu kompleksa ar palīgtelpu pārbūvēšana augu patoloģijas un selekcijas pētījumu vajadzībām. Šī gada 20.februārī tika izsludināts iepirkums ar identifikācijas numuru APP DI 2020/2/ERAF_AK “Būvprojekta izstrāde, autoruzraudzība un Dārzkopības institūta siltumnīcu kompleksa ar palīgtelpām pārbūve”. Kopīgā iepirkuma līguma summa ir plānota 820 000 EUR bez PVN. Līgumā iekļauto darbu izpildei paredzētais laiks ir 13 mēneši no līguma parakstīšanas brīža. 

Otra ar šo darbību saistītā aktivitāte ir plēves tuneļu/siltumnīcu izbūve Dārzkopības institūtam piederošajā teritorija “Upīša dārzs 5”. Vairāki iepirkums šai aktivitātei ir noslēgušies bez rezultāta, tāpēc tuvāko dienu laikā tiks izsludināts iepirkums ar identifikācijas numuru APP DI 2020/4/ERAF “Plēves tuneļu/siltumnīcu uzstādīšana Dārzkopības institūta dārzā”, kurā ietvertie darbi paredz uzbūvēt jaunus plēves tuneļus izmēģinājumiem ar avenēm un zemenēm, 2 jaunas plēves siltumnīcas izmēģinājumiem ar dārzeņiem katra 240 m2 platībā un ķiršu pārsedzes sistēmas uzstādīšana 4950 m2 platībā.

Informācija sagatavota 16.03.2020.

logo

Pievienots 16/03/2020