Pārlekt uz galveno saturu

Par darba organizāciju Dārzkopības institūtā Pūrē un Dobelē no 16. marta līdz 14. aprīlim

Instituts

Attēla autors: No DI arhīva

Lai atbalstītu Latvijas Republikas valdības noteiktos pasākumus sabiedrības veselības saglabāšanā un nodrošinātu maksimālu sociālo distancēšanos, no pirmdienas 16. marta, Dārzkopības institūta vietās Pūrē un Dobelē, darbs tiek organizēts maksimāli attālināti.

 

Dārzkopības institūta telpās un dārzā tiks veikti tikai darbi, kurus nav iespējams veikt attālināti no mājām un kurus nevar atlikt.

Dārzkopības institūta telpās un teritorijā darbinieki var ierasties tikai, lai paveiktu konkrētu darbu un pēc tā paveikšanas doties mājās, negaidot darba laika beigas un nenākot uz darbu pirms reālā darba sākšanas. Tas attiecas gan uz darba organizāciju gan Pūrē, gan Dobelē.

Laikā no 16. marta līdz 14. aprīlim ir aizliegts organizēt jebkādus pasākumus un seminārus Dārzkopības institūtā vai ārpus tā, tai skaitā projektos plānotos. Šajā laikā iesakām ievērot fizisku distanci no kolēģiem, arī kopā strādājot, un atturēties no socializēšanās un klātienes sanāksmēm.

  • Dārzkopības institūts ir slēgts apmeklētājiem un strādā attālināti līdz 2020.gada 14.aprīlim.
  • Pētera Upīša Dārzkopības muzejs ir slēgts līdz 2020.gada 14.aprīlim.
  • Dārzkopības institūta veikals ir slēgts līdz 2020.gada 14.aprīlim.
  • Ja vēlaties iegādāties stādus, zvanīt tālr. 29126471

Dārzkopības institūts aicina izmantot attālinātās saziņas iespējas ar institūtu: darzkopibas.instituts@llu.lv, tālr. 28650011

Sekojiet līdzi Dārzkopības institūta vadības paziņojumiem e-pastos, mājaslapā un sociālajos tīklos! 

Paldies par Jūsu līdzdalību un sadarbību!

Pievienots 16/03/2020