Pārlekt uz galveno saturu

Iznācis šogad pirmais Profesionālā DĀRZKOPĪBA Nr.11 numurs

dārzs

Attēla autors: No DI arhīva

Šogad pirmais, bet pa visam jau vienpadsmitais “Profesionālās DĀRZKOPĪBAS” numurs, kurā atradīsiet informāciju par jaunajām ābeļu šķirnēm. Atradīsiet M.Skrīveles atziņas par atšķirībām laukaugu un augļaugu mēslošanā, par dārzu gudru saimnieku plāniem un darbiem, stādot dārzu. Lasiet par atziņām krūmcidoniju audzēšanā.

Atradīsiet arī citzemju ziņas par ābeļu audzēšanu. Iespējams noderēs un katram būs izpētes vērtas gūtās atziņas par miglotājiem augļu dārziem, to regulēšanu. Lasiet par audzēšanai tuneļos piemērotām aveņu šķirnēm un zemeņu šķirnes ‘Sonsation’ audzēšanas īpatnībām. Jaukti stādījumi dārzeņu audzēšanā, viena no tēmām šajā numurā. Turpiniet izzināt garšaugus, šoreiz baziliks. Aktualitātes augu aizsardzībā t.sk. ogu puve un tās ierobežošana krūmmellenēm, kā arī ābeļu aizsardzības metožu izvērtējums, saimniekojot bioloģiski. Izdevuma noslēdzošajā daļā nozaru ziņās plāni ekonomikas atlabšanai, kā veicies ar sezonas laukstrādniekiem un cik izšķirīgs ir šis gads. Šo Profesionālā Dārzkopja izdevumu piedāvājam skatīt un lasīt arī versijā, kurā lapas pāršķiramas gluži kā ikdienišķā žurnālā.

Visi iepriekš publicētie "Profesionālās DĀRZKOPĪBAS" numuri skatāmi Tehnoloģiju pārnese centra (FruitTechCentre) mājas lapā nodaļā "Publicētie izdevumi".

Pievienots 22/05/2020