Pārlekt uz galveno saturu

Aicinām piedalīties aptaujā un kopā veidot ilgtspējīgu lauksaimniecību!

logo

Attēla autors: No DI arhīva

Vai jūs esat audzētājs vai konsultants/eksperts lauksaimniecības jomā? Ja jā, tad SmartProtect projektam ir nepieciešama Jūsu palīdzība. Lūdzu piedalieties zemāk atrodamajā aptaujā un palīdziet mums veidot ilgtspējīgu lauksaimniecību!
 

SMARTPROTECT ir jauns tematiskais tīklojums Horizon 2020 programmā, kas koncentrējas uz starpreģionu zināšanu apmaiņu par Viedajiem IAA risinājumiem Eiropas Savienībā lauksaimniekiem un konsultantiem. Tā mērķis ir veicināt zināšanu pārnesi ES par progresīvu tehnoloģiju inovatīvo potenciālu dārzeņu integrētajā augu aizsardzībā (IAA), integrējot precīzās tehnoloģijas un datu analīzi. 

Kā piedalīties aptaujā? Izvēlēties vārdu, ka apzīmē jūsu nodarbošanās profilu, noklikšķiniet uz saites un nonāksiet SMARTPROJECT lapā. Noklikšķiniet uz zaļās krāsas loga un atvērsies anketa:

Jūsu viedoklis ir nepieciešamas efektīvas projekta platformas izveidei un ieviešanai.

Lai gūtu labāku priekšstatu par mūsu projektu, lūdzu, apmeklējiet tā mājaslapu un projekta platformu.

Jūs varat aplūkot pašlaik pieejamos SMART IPM risinājumus; kaitīgo organismu noteikšanā un diagnostikā; kaitīgo organismu monitoringā un prognozēšanā; pesticīdu un bioloģisko augu aizsardzības līdzekļu lietojumā; lēmumu pieņemšanas atbalsta rīkus.

Liels paldies par atsaucību!

Pievienots 12/03/2021