Pārlekt uz galveno saturu

Meklējam augsnes pētniekus

Reklama

Attēla autors: No DI arhīva

Vai zināji, ka vienā hektārā augsnes aramkārtas biezumā dzīvo pat 5 - 7 tonnas mikroorganismu un augsnē ir sastopama teju visa Mendeļejeva tabula? Ja zināji, tad varbūt esi pētnieks vai topošais pētnieks augsnes jomā, kas meklē jaunus izaicinājumus?
 

Ko dara augsnes pētnieki? Pēta, analizē, eksperimentē! Un visbiežāk to dara ne jau klajā laukā, bet moderni aprīkotās laboratorijās. Tā tas notiek arī Dārzkopības institūtā. Jo zinātkārāks pētnieks, jo plašāks viņa redzējums un nozīmīgāki atklājumi. Dārzkopības institūtā ikvienam pētniekam ir iespēja īstenot dažādas idejas, sadarboties ar kolēģiem visā pasaulē, diskutēt, piedalīties zinātniskos pētījumos, atklāt nezināmo un dažādas likumsakarības. Zinātne nav garlaicīga! Par to mēs, Dārzkopības institūta pētnieki, esam pārliecināti.

Aicinām savā komandā augsnes pētnieku vai zinātnisko asistentu, darbam augsnes ķīmisko un bioloģisko procesu novērtēšanai Agrotehnisko pētījumu un šķirņu izvērtēšanas nodaļā.

Lai uzzinātu vairāk par amata prasībām un iespējām, ieskatieties šajā saitē. Vakances sludinājums ir spēkā līdz 1. martam.

Pievienots 18/02/2022